Uitstekende referenties

 

 

De relatie van ''DELA'' met OPZEGDIENST bestaat al ruim 4 jaar.
De samenwerking is zeer prettig en wij kunnen nabestaanden met een prima ervaringen en een goed gevoel doorverwijzen naar de OPZEGDIENST. Ook zij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan worden zaken pro actief opgepakt.

Kortom, voor ons een goede samenwerkingspartner die duidelijke toegevoegde waarde kan bieden voor DELA klanten.

Opzegdienst referentie: DELA: Sjoerd Sanders, Teammanager Nazorg
Sjoerd Sanders, Teammanager Nabestaandenzorg

Over DELA

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij hen daartoe bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit.

DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA's ambitie dat nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. DELA is een coöperatieve vereniging die geen hoge winsten hoeft te maken. We maken alleen winst zodat DELA financieel gezond blijft.


Meer dan 3 miljoen mensen zijn verzekerd bij DELA. In Nederland is DELA marktleider. Dat betekent dat we de grootste verzekeraar en verzorger zijn van uitvaarten. Ook in België verzorgt DELA de meeste begrafenissen en crematies. En als verzekeraar horen we daar bij de grootste twee. DELA heeft zo'n 1.700 medewerkers en 200 vestigingen.

Ga terug